El MARTIRI: LA PROVA DE LA FE

En aquesta setmana vuic parlar-vos de la festa que anem a celebrar els cristians d’Algemesí: la festa dels màrtirs del nostre poble.

Persones que viviren la seua vida de fe en la parròquia: com nosaltres. Persones que anaven a missa, que resaven, que es confessaven, que donaven catequesi, que col·laboraven en les tasques parroquials, que eren de tots coneguts per la seua vida entregada al Senyor. I tot açò era el fruït de la seua gran fe: no sols eren bones persones, eren persones de fe. Persones que, ja en vida, eren models de vida cristiana.

En la nostra parròquia tenim el gran privilegi de venerar el cos de cinc d’elles: María Teresa Ferragut i les seues quatre filles monjes. El seu testimoni de martiri, per tots conegut, ens estimula i ens espenta a posar la nostra vida en el que realment és important, en Jesucrist, en res més!

Aquestes dones van donar la seua vida per Crist, van morir per la seua fe, van fecundar amb la seua sang la fe del nostre poble. Que la seua intercessió ens ajude a viure la fe de manera forta i seriosa. Algemesí necessita de cristians amb fe forta que donen la seua vida per Crist.

Mireu al cel, tenim un rei que ens estima, Déu vetla per nosaltres i ens donarà la força per a ser qui, per la nostra fe, hem de ser.

Moltes felicitats a tots. Bona setmana.

Óscar Benavent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *