A mitat de la quaresma

Estem vivint un temps de gràcia on l’Església ens convida a la conversió. Estem a mitat d’aquest camí quaresmal cap a la Pàsqua.

En aquest diumege IV de la quaresma escoltem l’evangeli del cec de naixement. Jesús és la llum cap on ens encaminem. Sols Ell pot i vol obrir-nos els ulls de la nostra vida per a descobrir i abraçar el que realment ens ompli i ens concedeix viure en la veritat.

Com que som persones normals, és molt possible que ens trovem amb menys força que quan vam començar el dimecres de cendra: o a lo millor encara tenim els propòsits quaresmals per encetar. Encara estem a temps! Encara podem viure aquesta conversió! Encara sen’s poden obrir els ulls!

Cal que ens posem a tir i deixem al Senyor que ens envie a rentar-nos, a demanar perdó. Mai és tard per a posar-se en camí i convertir-se. El Senyor vol que aquesta quaresma ens convertim i que vivim la Pàsqua. Deixem que ens òbriga els ulls.

Que com el cec, hui, sense deixara-ho per a més tard, podam acostar-nos a Jesús i deixar que Ell que és la llum ens il·lumine.

 

Bona setmana. Óscar Benavent.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *